Feyenoord maakt technische staf weer compleet met komst Reijnen

Reacties

Feyenoord heeft Etiënne Reijnen per direct toegevoegd aan de technische staf van het eerste elftal. De Rotterdammers melden woensdagochtend dat er een akkoord is bereikt met SC Cambuur over de overstap van de oud-voetballer. VI meldde eerder al dat Feyenoord was uitgekomen bij Reijnen. Hij wordt analist en technisch adviseur van hoofdtrainer Arne Slot.

Feyenoord maakt technische staf weer compleet met komst Reijnen
© Pro Shots

'Het is een enorme eer om bij Feyenoord in deze functie aan de slag te gaan,' aldus Reijnen op de website van zijn nieuwe werkgever. 'Zo'n kans bij een topclub komt niet snel voorbij. De prestaties en groei van Feyenoord de afgelopen jaren onder deze staf zijn indrukwekkend. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om die samenwerking verder te ondersteunen.'

Reijnen wordt bij Feyenoord de opvolger van Marino Pusic, die trainer werd van Shakhtar Donetsk. Reijnen gaat samenwerken met assistenten John de Wolf en Sipke Hulshoff. De oud-voetballer werkte eerder al samen met Slot. Ze waren teamgenoten bij PEC Zwolle en Reijnen was speler van SC Cambuur toen Slot daar assistent was.

Reijnen stopte drie jaar geleden met voetballen, waarna hij bij PEC Zwolle actief was als scout en assistent. Sinds deze zomer was hij technisch directeur van Cambuur. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.