Feyenoord legt doorgebroken Vente lang vast

Reacties

Dylan Vente heeft een principeakkoord bereikt met Feyenoord over de verlenging van zijn contract. De achttienjarige spits gaat zijn handtekening zetten onder een verbintenis tot medio 2022.

Feyenoord legt doorgebroken Vente lang vast

Vente debuteerde op 13 september voor Feyenoord in de Champions League-wedstrijd tegen Manchester City. Op 17 december maakte hij in de Eredivisie tegen Sparta Rotterdam zijn eerste doelpunt voor de hoofdmacht van de Rotterdammers. In totaal kwam Vente tot negen officiële optredens dit seizoen voor Feyenoord.

Het contract van Vente bij Feyenoord liep tot de zomer van 2019, maar spits en club zijn nu een nieuwe verbintenis overeengekomen die de jonge aanvaller tot 2022 in Rotterdam houdt. 'Het is bijzonder om een spits uit eigen opleiding voor een lange tijd vast te kunnen leggen', vertelt technisch directeur Martin van Geel op de clubsite.

'Dylan liep hier al rond vanaf wat toen nog de E1 heette en komt uit een echte Feyenoord-familie. Hij heeft laten zien dat hij een grote ontwikkeling doormaakt en we geloven dat er nog veel meer in zit voor hem. Daar heeft hij de motivatie en de kwaliteiten voor.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.