Feyenoord komt één treffer tekort voor dubbele cijfers

Ook het tweede oefenduel in de voorbereiding op het nieuwe seizoen leverde een overwinning op voor Feyenoord. De ploeg van trainer Mario Been scoorde negen keer tegen SC Erica (0-9).

Na de 4-0 zege op SC Feyenoord zaterdag bleven de Rotterdammers ook nu zonder tegentreffers, ook al moest doelman Darley kort na de aftrap al in actie komen. De Braziliaan had verder een rustige avond en zag Feyenoord in de eerste 45 minuten drie keer scoren. Guyon Fernandez, Diego Biseswar en Ricky van Haaren zorgden voor de doelpunten.

Na rust haalde de ploeg van Been nog bijna de dubbele cijfers in Erica. Sekou Cissé was twee keer trefzeker en de overige treffers van Feyenoord in Drenthe kwamen op naam van Ruben Schaken, Adil Auassar, Karim El Ahmadi en Stefan de Vrij. Foto: VI Images