Feyenoord houdt gewilde Giménez binnenboord

Reacties

Feyenoord houdt Santiago Giménez binnenboord. De Mexicaanse spits verlengt zijn contract tot de zomer van 2027. 

Feyenoord houdt gewilde Giménez binnenboord

Veel Europese topclubs zitten achter Giménez aan, maar zeker is nu dat hij in ieder geval nog één seizoen bij Feyenoord blijft. De club heeft het nieuws donderdag bevestigd en geeft een sterk signaal af aan alle geïnteresseerde clubs. 'Un año mas', schrijft Feyenoord. Vrij vertaald: 'nog een jaar'.

‘Ik ben Feyenoord dankbaar voor het vertrouwen dat uit deze contractverlenging spreekt', laat Giménez via de Feyenoord-kanalen weten. 'De club heeft mij op alle mogelijke manieren geholpen om mijn aanpassing goed te laten verlopen toen ik naar Rotterdam kwam. Door de hulp van de trainers en mijn medespelers heb ik een geweldig eerste seizoen beleefd. Met supporters die me altijd ongelofelijk veel energie geven. Daarmee leef ik echt mijn droom op dit moment en ik kijk meer dan uit naar het komende seizoen en onze nieuwe uitdagingen.'

Feyenoord nam Giménez vorig jaar over van Cruz Azul en het vastleggen van hem bleek een schot in de roos te zijn. Hij was in zijn eerste competitieseizoen goed voor vijftien doelpunten en twee assists. In alle competities maakte hij 23 doelpunten.

Feyenoord wist eerder al de contracten van Mats Wieffer, Lutsharel Geertruida en Gernot Trauner open te breken en te verlengen. Doelman Justin Bijlow moet de volgende worden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.