Feyenoord heeft nieuwe rol in gedachten voor gewilde Hulshoff

Reacties

De naam van Sipke Hulshoff zingt rond bij Go Ahead Eagles, maar Feyenoord is niet happig op een vertrek van de trainer van het beloftenelftal. De Rotterdammers zien in Hulshoff een belangrijke kandidaat om de staf van Arne Slot te versterken.

Feyenoord heeft nieuwe rol in gedachten voor gewilde Hulshoff
© Pro Shots

De directie voert momenteel gesprekken met Hulshoff over een rol als assistent-trainer bij het eerste elftal. De 46-jarige oefenmeester zou samen met Marino Pusic en John de Wolf hoofdtrainer Slot moeten gaan bijstaan. Robin van Persie gaat zich richten op de jeugdopleiding en hoopt zijn hoogste trainersdiploma te behalen.

Toch is het nog geen uitgemaakte zaak dat Hulshoff aan Feyenoord verbonden blijft. De voormalig assistent-trainer van SC Cambuur en FC Volendam zou in de belangstelling staan van Go Ahead Eagles. Bij de club uit Deventer neemt Kees van Wonderen na dit seizoen afscheid. De voormalig speler van Feyenoord is toe aan een nieuwe uitdaging.

'Toen hij tekende als trainer van Feyenoord Onder 21 hebben we al gezegd: als er een kans voor je komt als hoofdtrainer in de Eredivisie, dan staat niemand je hier in de weg', aldus technisch directeur Frank Arnesen over de situatie van Hulshoff, die nog over een contract tot medio 2023 beschikt. 'Maar we hopen dat hij bij ons blijft.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.