Feyenoord heeft hoop op langer aanblijven Miyaichi

Feyenoord zal tijdens de voorbereiding opnieuw een poging wagen Ryo Miyaichi nog een jaar te huren van Arsenal. De Japanse vleugelspits maakte de tweede helft van het seizoen grote indruk en mag zich in juni melden bij Arsenal, waar coach Arsene Wenger hem van dichtbij aan het werk wil zien.

Feyenoord heeft hoop op langer aanblijven Miyaichi

Overigens lijkt de kans klein dat Miyachi in aanmerking komt voor een werkvergunning, omdat de aanvaller niet werd opgeroepen voor oefenduels van het Japanse nationale elftal. In dat geval overweegt Arsenal Miyaichi opnieuw te verhuren. 'Wij zullen tijdens de voorbereiding contact opnemen met Arsenal', zegt technisch directeur Martin van Geel tegen Voetbal International.

'Wij zouden hem graag nog een jaar willen huren, terwijl Ryo zelf heeft aangegeven het bij Feyenoord uitstekend naar zijn zin te hebben gehad. Arsenal weet hoe wij met hem hebben gewerkt, we hebben een dvd gemaakt van zijn goede en mindere punten en laten zien op welke manier hij bij ons heeft getraind. We kunnen niets anders doen nu dan afwachten.' Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's