Feyenoord haalt met Brard oude bekende naar Varkenoord

Reacties

Feyenoord haalt Stanley Brard terug als hoofd van de jeugdopleiding. Brard bekleedde tussen 2005 en 2013 ook al die functie voordat hij naar Azerbeidzjan trok om aan de slag te gaan als hoofd van de jeugdopleiding van Qabala FK.

Feyenoord haalt met Brard oude bekende naar Varkenoord

Brard wordt door zijn terugkomst naar Feyenoord de opvolger van Richard Grootscholten. De zestigjarige Brard, die zelf in zijn actieve carrière voor Feyenoord en RKC Waalwijk speelde, heeft naar eigen zeggen veel zin in zijn terugkeer en is de jeugdopleiding van de Rotterdammers ook vanuit het buitenland blijven volgen.

'Daarom weet ik dat ik kom te werken met een uitstekende combinatie van ervaren trainers, oud-spelers en vakinhoudelijke specialisten. Met hen en met mijn kennis en ervaring gaan we er alles aan doen om de komende jaren nog meer spelers klaar te stomen voor Feyenoord 1', vertelt hij op de website van de club.

In de acht jaar dat Brard hoofd van de Feyenoord-jeugdopleiding was, bereikten onder anderen Georginio Wijnaldum, Stefan de Vrij, Tonny Vilhena, Jordy Clasie en Bruno Martins Indi de hoofdmacht in de Kuip. Nadat Brard koos voor het buitenlandse avontuur in Azerbeidzjan was hij ook nog werkzaam als sportief directeur van de Japanse voetbalclub Nagoya Grampus.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.