Feyenoord en 'dragende' Hartjes eens over nieuw contract

Reacties

Lennard Hartjes en Feyenoord hebben elkaar gevonden in een nieuwe verbintenis, waarmee de achttienjarige middenvelder tot medio 2025 verbonden is aan de Rotterdamse club.

Feyenoord en 'dragende' Hartjes eens over nieuw contract
© Pro Shots

Hartjes heeft zijn eerste minuten al gemaakt in de hoofdmacht van Feyenoord. Na zijn debuut tegen FC Luzern in de voorronde van de Conference League deed trainer Arne Slot ook tegen Maccabi Haifa een beroep op de middenvelder.

Technisch directeur Frank Arnesen prijst zich gelukkig met de ontwikkeling van Hartjes. 'Lennard is een dragende, zeer balvaste speler op het middenveld van Feyenoord Onder-21, die ook dit seizoen weer de nodige stappen heeft gezet', zegt de Deen op de clubwebsite. 'Hij heeft inmiddels ook al zijn eerste minuten mogen maken voor Feyenoord 1 en ik ben ervan overtuigd dat als hij deze lijn doortrekt er nog vele zullen volgen.'

Hartjes ziet zelf het nieuwe contract als een bevestiging. 'Het zegt veel dat de club nog twee jaar extra met mij door wil. Dit seizoen gaat het goed, ik merk dat ik door het meetrainen bij het eerste elftal groei als voetballer en dat wil ik doortrekken. De komende jaren hoop ik mezelf nog meer op het hoogste podium bij Feyenoord te kunnen bewijzen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.