Feyenoord-directeur Koevermans stapt op wegens bedreigingen

Reacties

Algemeen directeur Mark Koevermans stapt op bij Feyenoord. De 53-jarige Rotterdammer was de laatste tijd slachtoffer van een aantal incidenten.

Feyenoord-directeur Koevermans stapt op wegens bedreigingen
© Pro Shots

'Hoofdreden van zijn vertrek is dat hij na een reeks van incidenten niet langer het gevoel heeft goed te kunnen functioneren en beslissingen te kunnen nemen, zonder zich af te vragen of dit impact zal hebben op de veiligheidssituatie van hem en zijn gezin', meldt Feyenoord op de clubsite. Een maand geleden werden onder meer de ruiten van de voordeur van de woning van Koevermans ingegooid. Ook werd er graffiti achtergelaten op zijn voordeur.

'Feyenoord zit al vanaf mijn kinderjaren in mijn hart. Bij mijn aanstelling gaf ik niet voor niets en zonder overdrijving aan dat met werken voor Feyenoord voor mij een jongensdroom in vervulling ging. Daarmee is het vandaag geen fijne dag voor mij. Het doet pijn dit besluit te hebben moeten nemen, maar ik denk dat dit het beste is ondanks de wetenschap dat ik de club, de collega's en veel mensen in de directe omgeving van de club zal gaan missen', geeft Koevermans uitleg over zijn beslissing.

De algemeen directeur vertrekt op 1 december. Later deze woensdag volgt een persconferentie waarin het vertrek van Koevermans verder wordt toegelicht.

'De aanval op het bestuur van Union heeft Koevermans zeer aangegrepen'
Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.