Feyenoord breekt met blessuregevoelige Vincken

Feyenoord heeft besloten om het aflopende contract van Tim Vincken niet te verlengen, meldt RTV Rijnmond. De 23-jarige rechtsbuiten komt dit seizoen op huurbasis uit bij Excelsior.

Feyenoord breekt met blessuregevoelige Vincken

Op negentienjarige leeftijd debuteerde de aanvaller voor Feyenoord in het met 2-0 verloren duel met NEC. Daarna volgden een waslijst aan blessures. Alleen het seizoen 2006/07 speelde Vincken een respectabel aantal wedstrijden. De twee jaargangen daarna gingen door blessureleed aan de buitenspeler voorbij.

Dit seizoen komt Vincken op huurbasis uit voor Excelsior. Ook in Kralingen kreeg hij te kampen met kwetsuren en speelde slechts vijf wedstrijden (één goal) voor de derde club van Rotterdam. De laatste weken had hij enkele invalbeurten voor de ploeg van Alex Pastoor die voor de wedstrijd tegen Helmond Sport een basisplaats heeft bedacht voor Vincken.

Door de komst van Ruben Schaken naar Feyenoord is Vincken overbodig geworden in De Kuip. De rechtsbuiten kan zich in het restant van de competitie in de kijker spelen om voor komend seizoen een contract bij een andere club in de wacht te slepen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen