Feyenoord bouwt met contract voor Hall verder aan de toekomst

Reacties

Denzel Hall heeft bij Feyenoord zijn krabbel gezet onder een nieuw contract. De negentienjarige verdediger ligt nu tot de zomer van 2024 vast.

Feyenoord bouwt met contract voor Hall verder aan de toekomst
© Pro Shots

De verdediger van Jong Feyenoord had een aflopend contract en wordt in Rotterdam gezien als een van de grootste talenten voor de toekomst. Technisch directeur Frank Arnesen is in ieder geval onder de indruk van de kwaliteiten van Hall, zo laat hij weten via de clubkanalen: 'Denzel is een van de talenten die me aan het begin van mijn tijd bij Feyenoord al opviel. Ik ben hartstikke blij dat we tot deze verlenging zijn gekomen. Hij is een zeer solide verdediger, sterk en robuust maar tegelijkertijd ook snel en met een goede kop erop.'

Hall is een van de talenten die moet gaan profiteren van het feit dat Feyenoord meer energie steekt in het beloftenelftal. De tweede ploeg van de Rotterdammers is dit seizoen met de nodige ambities aan de nieuwe Onder-21-competitie begonnen, nadat de selectie versterkt was door Arnesen. Feyenoord hoopt met het beloftenteam alsnog door te stoten naar de Keuken Kampioen Divisie, om zo de talenten net als Ajax, AZ, PSV en FC Utrecht op weg naar het eerste elftal een beter podium te bieden.

Voor Hall komt de contractverlenging op een bijzonder moment, omdat hij momenteel aan het revalideren is na zware fysieke tegenslag. De verdediger liep begin dit seizoen een forse knieblessure op en komt de komende maanden zeer waarschijnlijk nog niet in actie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.