Feyenoord begint voorbereiding met fitte spelersgroep

Feyenoord-trainer Ronald Koeman (foto) begroet woensdag tijdens de eerste training van het nieuwe seizoen een fitte spelersgroep, die overigens niet compleet is.

Feyenoord begint voorbereiding met fitte spelersgroep

De internationals van Jong Oranje (Stefan de Vrij, Jordy Clasie en Kelvin Leerdam) sluiten op 2 juli aan. Ron Vlaar, die met Oranje het EK speelde, meldt zich pas tijdens het trainingskamp in Ermelo, waar de ploeg van 9 tot en met 14 juli verblijft.

Ook Karim El Ahmadi is niet van de partij. De middenvelder zet een dezer dagen zijn handtekening onder een contract bij het Engelse Aston Villa. De Marokkaanse speler bereikte dinsdag al een persoonlijk akkoord met de club uit Birmingham. Het is nu wachten tot Feyenoord en The Villans het eens worden over de transfersom.

Als Feyenoord deze week met Manchester City een akkoord bereikt over de huur van Omar Elabdellaoui, krijgt ook hij wat langer vakantie, omdat de buitenspeler onlangs actief was met Jong Noorwegen. 'Maar voor de rest hebben we iedereen aan boord', weet Koeman. 'Ik kijk ernaar uit te beginnen.' Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's