Feyenoord begint Europees avontuur thuis tegen City

Reacties

Feyenoord begint op 13 september met een thuiswedstrijd tegen Manchester City aan de groepsfase van de Champions League. Ook de laatste wedstrijd in de eerste fase van het hoofdtoernooi is een duel in De Kuip, met Napoli.

Feyenoord begint Europees avontuur thuis tegen City

Donderdagavond werd Feyenoord tijdens de loting gekoppeld aan Shakhtar Donetsk, Manchester City en Napoli. De Rotterdammers spelen de eerste uitwedstrijd tegen Napoli, op 26 september. Een halve maand later wacht de thuiswedstrijd tegen Shakhtar Donetsk, waarna Feyenoord vier dagen later in de Eredivisie voor de eerste Klassieker van het seizoen staat. Thuis in de eigen Kuip wacht op 22 oktober Ajax.

Op 1 november wacht Feyenoord een lange reis, als de club in Oekraïne speelt tegen Shakhtar Donetsk. Daarna volgt een uitwedstrijd tegen Manchester City, waarna de groepsfase op 6 december wordt afgesloten met een thuiswedstrijd tegen Napoli. Feyenoord moet eerste of tweede worden om door te bekeren in de Champions League, een derde plek betekent dat de kampioen van Nederland instroomt tijdens de knock-outfase van de Europa League.

DatumWedstrijd
13-sepFeyenoord - Manchester City
26-sepNapoli - Feyenoord
17-oktFeyenoord - Shakhtar Donetsk
1-novShakhtar Donetsk - Feyenoord
21-novManchester City - Feyenoord
6-decFeyenoord - Napoli
Maak kennis met de tegenstanders van Feyenoord in de Champions League
Feyenoord-watcher Iwan van Duren laat zijn licht schijnen over de Champions League-loting. De Rotterdammers nemen het op tegen Shakhtar Donetsk, Manchester City en Napoli.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.