Feyenoord-bankzitter Tapia bij Willem II op zoek naar speelminuten

Reacties

Renato Tapia maakt het seizoen af bij Willem II. De Tilburgers huren de middenvelder van Feyenoord, waar hij nauwelijks aan spelen toekwam.

Feyenoord-bankzitter Tapia bij Willem II op zoek naar speelminuten

Afgelopen vrijdag meldde VI al dat Willem II en Feyenoord met elkaar in gesprek waren over Tapia en inmiddels is de deal afgerond. De Peruviaan, die met het oog op het toernooi om de Copa América van komende zomer op zoek is naar speeltijd, sluit per direct aan bij de selectie van Adrie Koster en traint maandagochtend voor het eerst mee.

Het verblijf van Tapia bij Feyenoord is sinds hij in januari 2016 overkwam van FC Twente geen onverdeeld succes gebleken. Alleen vorig seizoen kwam de 34-voudig international van Peru, waar hij in de nationale ploeg al jaren een vaste waarde is, regelmatig in actie. Tapia profiteerde toen van het feit dat de spoeling achterin wel erg dun werd en speelde in totaal 22 officiële duels.

Dit seizoen had Giovanni van Bronckhorst hem vrijwel nooit meer nodig. Tapia speelde in de eerste seizoenshelft maar vier competitiewedstrijden, waarvan twee korte invalbeurten. Bij Willem II is hij de eerste nieuwkomer van deze winterse transferperiode.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.