Feest na EK-uitschakeling komt tweetal Russen duur te staan

Reacties

Aleksandr Kokorin en Pavel Mamaev hebben de woede van de Russische voetballiefhebbers op hun hals gehaald. De twee internationals van Rusland vierden uitgebreid feest na de uitschakeling van hun land op het EK in Frankrijk.

Feest na EK-uitschakeling komt tweetal Russen duur te staan

Het leek Kokorin en Mamaev een goed idee om in Monte Carlo een enorm feest bij te wonen. Bepaalde media melden zelfs dat de twee spelers de fuif hadden georganiseerd. Er werd naar verluidt voor liefst 250.000 euro aan champagne besteld en de flessen a vijfhonderd euro per stuk werden naar de tafels gebracht op de klanken van het Russische volkslied.

De festiviteiten komen Kokorin (25) en Mamaev (27) nu duur te staan. FC Krasnodar, de club van Mamaev, heeft zijn speler teruggezet naar het tweede elftal en Kokorin wacht diezelfde straf bij Zenit Sint-Petersburg. Het is nog onduidelijk of de voetbalbond van Rusland ook stappen gaat ondernemen.

Kokorin snapt ondertussen niets van alle ophef. 'Iemand vierde zijn verjaardag en daar waren wij gewoon bij. Iedereen zag de flessen en hoorde het Russische volkslied, maar waarom is dit onze schuld? Wij hebben niets te maken met de prijs van dit feest. Het bedrag dat in de media werd genoemd slaat ook nergens op. Daarvan kan je niet alleen de champagne, maar ook het hele pand waar het feest werden gehouden kopen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.