'FC Utrecht wil verder met Keller en Caluwé'

FC Utrecht is tevreden over de prestaties van verdediger Sander Keller en middenvelder Tom Caluwé (foto). De club wil de in 2010 aflopende contracten openbreken, opwaarderen en verlengen, meldt De Telegraaf. Het beloftenteam van de Utrechters krijgt per direct een nieuwe coach: oud-speler Rob Alflen.

'FC Utrecht wil verder met Keller en Caluwé'

'Algemeen directeur Jan-Willem van Dop heeft me uitgenodigd om te komen praten', aldus Hakim Slimani, zaakwaarnemer van Keller en Caluwé. 'Beide spelers staan ook positief tegenover een langer verblijf.'

Keller kwam op 21 april 2000 voor het eerst in actie voor FC Utrecht in het met 3-0 verloren duel met Fortuna Sittard. De drie daaropvolgende seizoenen kwam hij uit voor RBC Roosendaal. Sinds de zomer van 2003 is de verdediger, die dit seizoen al vier keer scoorde, weer terug in De Galgenwaard.

De Belgische middenvelder Caluwé werd tijdens de winterstop van het seizoen 2005/06 overgenomen van Willem II. De stylist speelde 95 competitieduels voor FC Utrecht en scoorde dertien keer.

Het tweede team van FC Utrecht staat op de voorlaatste plaats in de Belofteneredivisie met zeventien punten uit achttien wedstrijden. Reden voor de club om coach Jan Oosterhuis te vervangen door Rob Alflen. De veertigjarige oud-speler van FC Utrecht en Ajax komt over van de amateurs van FC Breukelen. Alflen, die al scoutingswerk verricht voor de club, tekent een contract van anderhalf jaar.

Bekijk hier al onze video's