FC Utrecht presenteert nu al eerste zomeraanwinst

Reacties

FC Utrecht heeft zich versterkt met Alonzo Engwanda. De 21-jarige middenvelder komt na dit seizoen transfervrij over van Anderlecht.

FC Utrecht presenteert nu al eerste zomeraanwinst
© Pro Shots

Engwanda heeft een vierjarig contract getekend in Utrecht. Daar moet hij zijn potentie zien waar te maken. De jongeling doorliep de jeugdopleiding van Anderlecht en is een Belgisch jeugdinternational. Doorbreken bij Paars-Wit lukte nog niet. Engwanda is de aanvoerder van het tweede elftal bij Anderlecht, dat op het tweede niveau actief is.

Technisch directeur Jordy Zuidam vertelt op de Utrecht-site waarom de huidige nummer negen van de Eredivisie het talent heeft vastgelegd. 'Alonzo is een verdedigende middenvelder die geschikt over een goed gevoel voor het kiezen van positie. Daarnaast heeft hij goede technische vaardigheden en een versnelling in huis, met én zonder bal', zegt de enthousiaste beleidsbepaler.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Utrecht
Meer over FC Utrecht
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.