FC Utrecht neemt Cerny definitief over van Ajax

Reacties

Václav Cerny maakt, zoals VI eerder al meldde, definitief de overstap naar FC Utrecht. De buitenspeler van Ajax tekent een driejarig contract in de Domstad, plus een optie op een extra seizoen.

FC Utrecht neemt Cerny definitief over van Ajax

Ruim vijf jaar geleden kwam Cerny naar Nederland, Ajax nam hem over van FK Pribram. Tot een definitieve doorbraak in Amsterdam kwam het mede door blessureleed niet. Bij FC Utrecht krijgt de Tsjech (rechts op de hoofdfoto met de eveneens vertrokken Daley Sinkgraven) nu alsnog zijn kans.

Directeur voetbalzaken Jordy Zuidam vertelt op de clubwebsite dat Cerny ook naar het buitenland kon. 'Ondanks meerdere opties kiest Václav voor het plan wat we bij FC Utrecht voor ogen hebben met hem. Dat zegt ook iets over zijn drive en sportieve ambities. Hij is een technisch vaardige speler met snelheid, die niet alleen een doelpunt kan voorbereiden, maar ook zelf doelpunten kan maken. We zijn blij dat Václav voor FC Utrecht heeft gekozen en zien zijn tijd hier met veel vertrouwen tegemoet.'

Bekijk in ons transferoverzicht alle mutaties bij FC Utrecht.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.