FC Utrecht met derde goalie tegen FC Twente

FC Utrecht is Joost Terol een dag of tien kwijt. De doelman kampt met een hersenschudding, die hij opliep in het duel met FC Twente.

FC Utrecht met derde goalie tegen FC Twente

Tegenstander Patrick Gerritsen had Terol zaterdag per ongeluk aan het hoofd geraakt. 'Direct na die tik op zijn hoofd was hij heel even buiten bewustzijn', legt clubarts Frank van Hellemondt uit op de website van de Utrechters. 'Hij wist daarna niet waar hij zich bevond of wat er aan vooraf was gegaan. Dat duidt dan al snel op een hersenschudding en daarom hebben we hem direct van het veld gehaald.'

Uit onderzoek in een ziekenhuis bleek dat Terol geen verder letsel heeft. De komende dagen zal hij in bed moeten doorbrengen. Voor FC Utrecht komt de absentie van Terol slecht uit aangezien ook Franck Grandel in de ziekenboeg zit. De Fransman komt dit seizoen niet meer in actie vanwege een gescheurde kruisband.

De twintigjarige derde doelman Daan Huiskamp, die zaterdag al inviel tegen FC Twente, staat komende woensdag in het doel als Twente op bezoek komt in de Galgenwaard.

Bekijk hier al onze video's