FC Utrecht licht optie in contract van Australiër Zullo

De Australiër Michael Zullo ligt tot medio 2015 vast bij FC Utrecht. De club lichtte de optie in de verbintenis van de negenvoudig international.

FC Utrecht licht optie in contract van Australiër Zullo

'En wij zijn nog in gesprek met Edouard Duplan, Cedric van der Gun, Mark van der Maarel, Adam Sarota en Gévero Markiet. Wij zien voor hen een toekomst weggelegd bij FC Utrecht, maar spreken nog met hen over de voorwaarden. We hopen op korte termijn de eerste verlengingen bekend te kunnen maken', aldus technisch manager Edwin de Kruijff.

In tegenstelling tot Zullo moeten de nodige spelers nog enkele maanden wachten op duidelijkheid. Ismo Vorstermans (verhuurd aan VVV-Venlo), Enzio Boldewijn, Lars Veldwijk (verhuurd aan FC Dordrecht), Jip Bartels, Maikel Lange, Erik Cummins en Marc-Anthony Klok zagen hun contract voorlopig niet worden gelicht. Kenny Teijsse, Thijs van Hofwegen, Jordy Balk, Paul van der Helm en Kevin van Kippersluis mogen wel een jaar langer blijven.

Het aangezegde ontslag, of juist het verlengen van een verbintenis, is een formele aangelegenheid. De clubs dienen vóór 1 april duidelijkheid te verschaffen. Zo niet dan wordt de verbintenis onder dezelfde voorwaarden verlengd.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen