FC Utrecht legt Sagnan tot 2026 vast: 'Indruk gemaakt'

Reacties

FC Utrecht heeft de optie in het contract van Modibo Sagnan gelicht. De Franse verdediger komt over van het Spaanse Real Sociedad en tekent in de Domstad een contract voor drie jaar.

FC Utrecht legt Sagnan tot 2026 vast: 'Indruk gemaakt'
© Pro Shots

Sagnan speelde tot nu toe 27 wedstrijden in het eerste elftal van Utrecht en heeft het uitstekend naar zijn in Nederland. 'Modibo heeft sinds zijn komst naar Utrecht indruk gemaakt, zowel binnen als buiten de lijnen. Als verdediger is hij sterk en als atleet is hij een echte prof: hij is intrinsiek gemotiveerd en wil tijdens elke training en elke wedstrijd het uiterste uit zichzelf halen', vertelt technisch directeur Jordy Zuidam via de Utrecht-kanalen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Zuidam verwacht echter nog meer van Magnan, zo geeft hij aan. 'We hebben al veel van Modibo gezien, maar zijn ervan overtuigd dat hij nog meer in zijn mars heeft en zich bij ons verder kan ontwikkelen.'

Het vastleggen van Magnan past in het beleid van Utrecht van de laatste jaren.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.