FC Utrecht haalt talent uit Engeland na tip van Hiddink

Reacties

FC Utrecht heeft zich voor het beloftenelftal versterkt met Wai-Tsun Dai. De negentienjarige middenvelder komt op huurbasis over van Oxford United.

FC Utrecht haalt talent uit Engeland na tip van Hiddink

Utrecht kwam dankzij een tip van Guus Hiddink uit bij het in Hongkong geboren talent, dat ook een Brits paspoort heeft. De 72-jarige trainer kent Dai van het olympisch elftal van China, waarvan hij de bondscoach is. De Domstedelingen hebben een optie tot koop bedongen in de deal met Ofxord, dat uitkomt in de League One.

Ofxord nam Dai afgelopen zomer over van Bury. De middenvelder, die ook al eens werd opgeroepen voor de nationale ploeg van Hong Kong, kwam nog geen enkele keer uit voor de hoofdmacht. Manager Karl Robinson hoopt dat Dai na een lastige periode vol blessures ervaring zal opdoen in Utrecht en regelmatig aan spelen toekomt.

Freriks
Utrecht meldt daarnaast ook dat Tim Freriks per direct overkomt van FC Groningen. De twintigjarige aanvaller gaat op amateurbasis aan de slag in de Domstad en sluit tot het einde van het seizoen eveneens aan bij Jong Utrecht. Freriks kwam dit seizoen al zeven keer uit voor de hoofdmacht van Groningen, waaronder zes keer in de Eredivisie.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.