FC Utrecht haalt Frans talent op in Parijs

Reacties

Keelan Lebon speelt de rest van het seizoen voor FC Utrecht. De Franse aanvaller komt op huurbasis over van Paris FC en sluit in eerste instantie aan bij Jong FC Utrecht, dat uitkomt in de Keuken Kampioen Divisie.

FC Utrecht haalt Frans talent op in Parijs

De 21-jarige Lebon kan na dit seizoen voor een vastgesteld bedrag definitief overgenomen worden door FC Utrecht. De buitenspeler werd vorig seizoen door Paris FC verhuurd aan de Franse derdeklasser FC Chambly, waarvoor hij zeventien keer in actie kwam.

Technisch directeur Jordy Zuidam van FC Utrecht is blij met de komst van Lebon, vertelt hij op de clubwebsite. 'Keelan is een snelle en atletische buitenspeler. Hij kan zowel links- als rechtsbuiten uit de voeten. Een technische vaardige speler die goed is in de één-op-één duels, maar ook de combinatie zoekt met zijn medespelers. Keelan heeft in september stage gelopen bij Jong FC Utrecht en maakte toen een goede indruk op ons.'

FC Utrecht scout nadrukkelijk in de lagere Franse competities. Zo werden in het verleden onder meer Jacob Mulenga en Sébastien Haller binnengehaald.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Utrecht
Meer over FC Utrecht
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.