FC Utrecht haalt Deen naar Galgenwaard: versterking nummer tien

Reacties

FC Utrecht versterkt zich met Oscar Fraulo (19). De Deen komt op huurbasis over van Borussia Mönchengladbach. Utrecht heeft een optie tot koop op hem.

FC Utrecht haalt Deen naar Galgenwaard: versterking nummer tien
© Pro Shots

Fraulo is een middenvelder die gezien kan worden als de opvolger van Luuk Brouwers, die naar sc Heerenveen is verhuisd. 'Een complete middenvelder, die op bijna alle posities op het middenveld kan spelen. Hij is ambitieus, zelfverzekerd, gretig en speelt met een hoge intensiteit', zegt technisch directeur Jordy Zuidam via de Utrecht-kanalen. 'Oscar heeft veel dynamiek en een goede trap. Met de scouting volgen we hem al lange tijd. Wij zijn content met de komst van Oscar naar FC Utrecht en zien op basis van zijn kwaliteiten en potentieel in hem een waardevolle toevoeging.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Fraulo is alweer de tiende versterking van Utrecht deze zomer. De club haalde eerder al Ryan Flamingo (huur), Adrian Blake, Mattijs Branderhorst, Mats Seuntjens, Ole Romeny, Souffian El Karouani, Vasilios Barkas, Isac Lidberg, Marouan Azarkan, Zidane Iqbal, Modibo Sagnan en Can Bozdogan op. Bij laatstgenoemde twee spelers werd de optie in het huurcontract gelicht.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.