FC Utrecht geeft Kerk geen speciale 'coronatransfersom'

Reacties

FC Utrecht doet er alles aan om de selectie intact te houden. Smaakmaker Gyrano Kerk heeft dan ook geen speciale coronatransfersom gekregen.

FC Utrecht geeft Kerk geen speciale 'coronatransfersom'
© Pro Shots

'Het kan altijd zijn dat een speler vertrekt. Maar het is niet zo dat de clubleiding tegen mij heeft gezegd: Als er nu een club voor Gyrano komt, dan laten we hem gaan. Nee. Er zullen altijd mogelijkheden komen om spelers te verkopen. Maar dan wel tegen de goede prijs', zegt trainer John van den Brom in gesprek met VI.

'We hóéven niet te verkopen. Het is sowieso nog rustig op de transfermarkt. Ik denk dat dat de komende twee maanden nog wel zo blijft. Maar in september als alles weer is begonnen en het toch een beetje tegenvalt bij bepaalde clubs, dan gaat het circus weer opnieuw beginnen. Dan gaan er weer clubs komen voor bijvoorbeeld Gyrano.'

Kerk, wiens contract met FC Utrecht doorloopt tot medio 2023, was tijdens het afgelopen Eredivisie-seizoen goed voor tien goals en zeven assists. Slechts zes spelers waren bij nog meer treffers rechtstreeks betrokken.

Lees op VI PRO de volledige update over FC Utrecht. 'In grote lijnen vind ik dat we er beter voor staan dan vorig seizoen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Utrecht
Meer over FC Utrecht
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.