FC Utrecht en Cambuur sluiten definitieve deal

Reacties

SC Cambuur versterkt zich definitief met Remco Balk. De aanvaller komt over van FC Utrecht en tekent in Leeuwarden voor twee jaar, met een optie voor nog een jaar.

FC Utrecht en Cambuur sluiten definitieve deal
© Pro Shots

Balk werd door Utrecht al aan Cambuur verhuurd, maar maakt nu permanent de overstap naar Leeuwarden. De gesprekken tussen de clubs liepen al langere tijd. 'Remco is een fijn persoon om in de groep te hebben en zorgt met zijn snelheid, energie en diepgang altijd voor het nodige gevaar. Daarnaast hebben we de overtuiging dat hij zich bij ons nog verder door kan ontwikkelen en daar gaan we met elkaar alles aan doen', zegt technisch directeur Etiënne Reijnen van Cambuur.

'Afgelopen seizoen heeft Remco in Leeuwarden zijn draai kunnen vinden, zowel op als naast het veld', aldus technisch directeur Jordy Zuidam van Utrecht. 'Cambuur heeft zich bij ons gemeld met de wens Remco definitief over te nemen, waarna we een passende oplossing hebben gevonden voor het nog doorlopende contract van Remco. We bedanken Remco voor zijn inzet voor FC Utrecht en wensen hem veel succes toe bij het vervolg van zijn loopbaan.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De 22-jarige Balk doorliep de jeugdopleiding van FC Groningen en maakte in 2021 de overstap naar Utrecht, waar hij sportief niet uit de verf kwam.

Spelersprofiel

R. Balk


Geboortedatum:
2 maart 2001
Leeftijd:
22
Geboorteplaats:
Zuidhorn
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,73 m
Gewicht:
65 kg
Huidige club:
SC Cambuur
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.