FC Utrecht doet zaken met PSV en legt jeugdinternational Daniels vast

Reacties

FC Utrecht heeft zich per direct versterkt met Djenairo Daniels. De spits, die deze donderdag zijn negentiende verjaardag viert, is afkomstig van PSV, waar hij deel uitmaakte van de selectie van de beloftenploeg.

FC Utrecht doet zaken met PSV en legt jeugdinternational Daniels vast
© Pro Shots

Daniels vierde dit seizoen zijn profdebuut in de Keuken Kampioen Divisie. Namens Jong PSV reikte hij tot drie competitieduels en één treffer, tegen Telstar.

'Een atletische en sterke spits', aldus technische directeur Jordy Zuidam van FC Utrecht over de nieuwste aanwinst. 'Hij heeft een geweldig schot in zijn linkerbeen, werkt hard en is gedisciplineerd. We kennen hem nog van zijn tijd bij Almere, waar hij al op de radar stond van onze scouts. Ik ben blij dat Djenairo nu voor FC Utrecht gaat uitkomen.'

Daniels tekende een contract tot medio 2023 bij de Domstedelingen met een optie nog een seizoen. De aanvaller sluit aan bij Jong FC Utrecht, dat net als Jong PSV uitkomt in de Keuken Kampioen Divisie.

Daniels heeft wedstrijden in de benen voor verschillende vertegenwoordigende jeugdteams van Nederland.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.