FC Twente ziet geduld beloond worden en doet opnieuw zaken met Fiorentina

Reacties

FC Twente huurt Rafik Zekhnini nog een seizoen van Fiorentina. De 21-jarige speler uit Noorwegen verruimt zo de offensieve opties van de nieuwe hoofdtrainer Gonzalo García.

FC Twente ziet geduld beloond worden en doet opnieuw zaken met Fiorentina

Afgelopen seizoen reikte Zekhnini tot 27 competitieduels en vijf treffers voor FC Twente, dat als kampioen van de Keuken Kampioen Divisie promoveerde naar het hoogste niveau. Zijn contract bij Fiorentina, waar hij nog niet kon doorbreken, loopt in 2022 af.

'Er was veel tijd, overredingskracht en vasthoudendheid mee gemoeid Fiorentina ervan te overtuigen Rafik nog een jaar bij FC Twente te laten spelen. Maar het geduld is uiteindelijk beloond. We zijn heel blij met zijn komst', meldt technisch directeur Ted van Leeuwen op de clubsite van FC Twente.'

'Rafik heeft nog een lange weg te gaan, maar heeft het in zich op een heel hoog niveau terecht te komen. Er moet nog wel het nodige aan hem ontwikkeld worden, maar Fiorentina heeft ingezien dat FC Twente de beste kansen biedt.'

In een eerder stadium versterkte FC Twente zich reeds met Julio Pleguezuelo (Arsenal), Lindon Selahi (Standard Luik) en de clubloze Paul Verhaegh.

Bekijk hier alle transfers in de Eredivisie:

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Twente
Meer over FC Twente
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.