FC Twente wil nog twee of drie nieuwkomers verwelkomen

Reacties

Als het aan technisch directeur Arnold Bruggink ligt, trekt FC Twente voor het verstrijken van de transferdeadline nog twee tot drie nieuwe spelers aan.

FC Twente wil nog twee of drie nieuwkomers verwelkomen
© Pro Shots

De voormalige analist van ESPN, nog altijd gesteund door voorganger Jan Streuer, wil nog altijd een centrale middenvelder en één of twee buitenspelers verwelkomen in Enschede.

De namen zijn bekend: Carel Eiting moet het middenveld van FC Twente van extra voetballend vermogen gaan voorzien, maar het touwtrekken van FC Volendam is nog altijd niet beslecht. De arbitragecommissie van de KNVB sprak zich vorige week uit in het nadeel van Eiting, die voor een gelimiteerde som naar de subtopper meende over te kunnen stappen. Twente laat hem niet zomaar vallen en wil alsnog een akkoord bereiken, maar is niet van plan de door Volendam verlangde miljoenen op tafel te leggen. Onder de druk wordt alles vloeibaar, en geen club heeft baat bij een onwillige speler.

Met die wetenschap hoopt Twente in de slotdagen van de transfermarkt ook alsnog rechtsbuiten Mitchell van Bergen van Stade Reims te kunnen begroeten. Twente zoekt ook nog naar een rechtsback, nu Joshua Brenet op weg is naar de uitgang.

Welke spelers worden nog weggekaapt en welke Eredivisie-clubs verzilveren nog de laatste buitenkansjes? Een overzicht per club:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.