FC Twente slaat slag met contractverlenging Unnerstall

Reacties

Lars Unnerstall en FC Twente zijn nog lang niet op elkaar uitgekeken. De 33-jarige doelman heeft zijn contract bij de club uit Enschede namelijk verlengd. De Duitser ligt daardoor niet meer tot medio 2025, maar tot de zomer van 2027 vast.

FC Twente slaat slag met contractverlenging Unnerstall
© Pro Shots

Twente nam Unnerstall twee jaar geleden over van PSV, terwijl Joël Drommel de omgekeerde weg bewandelde. De Duitse keeper, die eerder ook bij VVV-Venlo speelde, maakte direct een goede indruk in Enschede. In 79 wedstrijden voor Twente hield hij tot nu toe liefst 33 keer de nul.

'Ik heb het honderd procent naar mijn zin bij FC Twente', vertelt Unnerstall op de clubsite. 'Ben er super trots op wat we in de afgelopen twee seizoenen hebben bereikt met het team en dat ik nog een paar jaar voor deze mooie club mag spelen. Ik geloof erin dat we ons nog verder kunnen verbeteren en ik wil daar graag bij helpen.'

Technisch directeur Arnold Bruggink is blij en trots dat Twente erin is geslaagd om Unnerstall langer te binden. 'Lars is een topkeeper en een grote persoonlijkheid. Hij is twee jaar geleden naar FC Twente gekomen en heeft vanaf het begin een geweldige indruk gemaakt als speler en persoon. Lars past heel goed bij onze club. Het nieuwe contract heeft hij helemaal zelf afgedwongen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Twente
Meer over FC Twente
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.