FC Twente rondt tijdelijke komst van WK-ganger Ebuehi af

Reacties

Tyronne Ebuehi speelt dit seizoen op huurbasis voor FC Twente. De 24-jarige verdediger komt tijdelijk over van Benfica en kan medio 2021 definitief een transfer naar Enschede maken.

FC Twente rondt tijdelijke komst van WK-ganger Ebuehi af
© Pro Shots

FC Twente heeft namelijk een optie tot kop bedongen. 'Het is mooi dat we Tyronne kunnen toevoegen aan onze selectie', aldus technisch directeur Jan Streuer op de clubwebsite. 'In zijn periode bij ADO Den Haag heeft Tyronne laten zien een getalenteerde speler te zijn. Niet voor niets werd hij geselecteerd voor het nationale elftal van Nigeria en kwam hij in actie op het WK van 2018. In zijn eerste jaar bij Benfica heeft Tyronne door een blessure een moeilijk seizoen gehad, maar afgelopen jaar heeft hij zijn opwachting gemaakt voor Benfica B. Hij is topfit en kan hopelijk snel volledig aansluiten bij onze selectie.'

De verdediger zelf is ook blij dat de transfer is afgerond. 'Het voelt heerlijk om hier bij FC Twente te zijn. De gesprekken die ik met de club heb gehad waren heel positief en ik kijk er naar uit om hier te spelen. In het verleden heb ik met ADO tegen FC Twente gespeeld. Twente is een grote club en ik wil me hier zelf bewijzen, maar natuurlijk ook de club helpen', aldus Ebuehi, die de zevende speler is die FC Twente op huurbasis versterkt deze transferperiode.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Twente
Meer over FC Twente
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer T. Ebuehi
Meer over T. Ebuehi
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.