FC Twente presenteert Ünüvar: 'Ik wil me in de Eredivisie laten zien'

Reacties

FC Twente heeft zich versterkt met Naci Ünüvar. Zoals VI afgelopen week al meldde, komt de twintigjarige aanvaller op huurbasis over van Ajax.

FC Twente presenteert Ünüvar: 'Ik wil me in de Eredivisie laten zien'

De Amsterdammers verhuurden Ünüvar het afgelopen seizoen al aan Trabzonspor, daar kwam de jonge creatieveling tot twaalf officiële optredens voor de hoofdmacht. Daarvoor speelde Ünüvar drie wedstrijden voor Ajax 1 en 73 duels voor Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie.

Ünüvar is de derde zomerversterking van Twente en de tweede die overkomt van Ajax. De club ging eerder al in zee met Youri Regeer, ook Younes Taha werd vastgelegd. Hij kwam voor ongeveer één miljoen euro over van PEC Zwolle.

'Vorig jaar was ik ook in gesprek met FC Twente, maar toen is het er niet van gekomen. We hebben altijd wel contact gehouden. Toen FC Twente dit seizoen weer in beeld kwam heb ik zonder twijfel ‘ja’ gezegd. Komend seizoen wil ik me in de Eredivisie laten zien', reageert Ünüvar op de clubsite van Twente.

'Naci is een zeer talentvolle speler die aanvallend op meerdere posities kan spelen. Hij is net twintig jaar en voor zijn leeftijd heeft hij al de nodige ervaring in het betaald voetbal. Nu is het moment dat hij de kans krijgt om zich in de Eredivisie te laten zien. Naci is heel technisch, creatief en heeft een goede trap. We zijn blij dat hij komend seizoen voor FC Twente heeft gekozen', aldus technisch directeur Jan Streuer.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.