FC Twente pikt in Duitsland opnieuw aanvaller met Eredivisie-verleden op

Reacties

FC Twente heeft zich versterkt met Issah Abass. De 22-jarige aanvaller wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van FSV Mainz 05.

FC Twente pikt in Duitsland opnieuw aanvaller met Eredivisie-verleden op
© Pro Shots

Abass is geen onbekende in Nederland. Het afgelopen seizoen speelde hij immers op huurbasis voor FC Utrecht, waar hij in twintig officiële wedstrijden tot vijf doelpunten kwam. Afgelopen zomer keerde hij terug naar Mainz, maar daar kwam de rappe aanvaller dit seizoen tot slechts twee korte invalbeurten in de Bundesliga.

Abass, die zowel in de spits als aan de flanken kan spelen, vertrekt nu naar Enschede om meer aan spelen toe te komen. Twente was op zoek naar offensieve versterking, aangezien de club recentelijke afscheid nam van drie aanvallers. De huurperiodes van Lazaros Lamprou, Alexander Jeremejeff en Halil Dervisoglu werden afgebroken.

'Het is mooi dat we Issah Abass bij de selectie hebben. Abass is een sterke en snelle spits, die ook aan de zijkanten kan spelen. Het is een energieke jongen met een heel goede drive. Zodra de tewerkstellingsvergunning er is, kan hij aansluiten bij de groep', zegt technisch directeur Jan Streuer op de clubsite van Twente.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Twente
Meer over FC Twente
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.