FC Twente hoopt op terugkeer Salah-Eddine

Reacties

FC Twente werkt aan een terugkeer van Anass Salah-Eddine (22). De club uit Enschede hoopt de linksback van Ajax vandaag definitief over te kunnen nemen van Ajax.

FC Twente hoopt op terugkeer Salah-Eddine

Vorig seizoen speelde Salah-Eddine al op huurbasis in de Grolsch Veste. Hij kwam slechts de helft van de wedstrijden in actie, maar maakte de keren dat hij werd opgesteld meestal een goede indruk. Zodanig dat Twente hem graag wil terughalen nu Salah-Eddine bij Ajax al snel weer op een dood spoor is beland. De clubs zijn in gesprek, maar nog niet akkoord.

'Op de linksbackpositie zitten we dun in de opties met Gijs Smal en de pas zeventienjarige Mats Rots', verklaart technisch directeur Arnold Bruggink de toenadering tot Ajax. Er bestaat bovendien nog een kleine kans dat Smal snel vertrekt. De Noord-Hollander is in bezit van een aflopend contract en weet zich gevolgd door een aantal clubs.

Van concrete interesse voor dit moment is bij Bruggink niks bekend. Als Smal in de zomer afzwaait, hoopt Twente met Salah-Eddine de potentiële opvolger alvast in huis te hebben.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.