FC Twente gooide lijntje uit naar Weghorst: 'Zou raar zijn als ik hem niet bel'

Reacties

Met Myron Boadu haalde FC Twente op Deadline Day de vervanger van Manfred Ugalde in huis. De 23-jarige aanvaller was niet de enige naam op het lijstje van De Tukkers. Arnold Bruggink gooide ook een lijntje uit naar Wout Weghorst.

FC Twente gooide lijntje uit naar Weghorst: 'Zou raar zijn als ik hem niet bel'

Boadu staat in de Grolsch Veste voor de taak om Ugalde te doen vergeten. De huurling van AS Monaco maakt zaterdag in het thuisduel met RKC Waalwijk voor het eerst deel uit van de wedstrijdselectie van Twente. In een eerder stadium was Lequincio Zeefuik in beeld, maar de aanvaller van FC Volendam koos voor een overstap naar AZ.

Twente schakelde door naar Boadu, maar dat bleek niet de enige optie. Op RTV Oost gaf Bruggink toe nog iemand te hebben gepolst. 'Wie? Nou, dat gaat over Wout Weghorst', zei de technisch directeur. 'Het is bekend dat hij enorm graag voor FC Twente wil spelen. Het zou dan wel raar zijn als ik hem dan niet bel, maar zijn komst was op dit moment nog onhaalbaar. Uiteraard moet je het wel vragen.'

Vaste waarde
Weghorst is dit seizoen een vaste waarde bij 1899 Hoffenheim, de nummer acht van de Bundesliga. In vijftien competitiewedstrijden kwam de 31-jarige aanvaller tot vijf doelpunten. Met Hoffenheim gaat Weghorst zondag op bezoek bij zijn oude werkgever VfL Wolfsburg.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.