FC Twente beloont Hake met contractverlenging

Reacties

René Hake gaat zijn contract bij FC Twente met twee jaar verlengen, zo meldt de club uit Enschede zondagavond. De nieuwe verbintenis van de hoofdtrainer loopt tot medio 2019.

FC Twente beloont Hake met contractverlenging

Hake is sinds eind augustus vorig jaar de hoofdtrainer van FC Twente. Hij loodste de Tukkers in een door financiële omstandigheden zwaar seizoen naar een knappe dertiende plaats.

Ondanks het vertrek van sterspeler Hakim Ziyech naar Ajax gaat het dit seizoen zelfs nog beter. FC Twente begint aan de winterstop als nummer zeven in de Eredivisie.

Commercieel en technisch directeur Jan van Halst geeft op de clubsite uitleg van het besluit om het aflopende contract te verlengen: 'Met de tweede seizoenshelft van vorig seizoen en de prestaties tot nu toe dit seizoen, heeft René prima resultaten geboekt bij FC Twente. De omstandigheden waren zeker niet altijd gemakkelijk, maar René heeft in die periode zijn verantwoordelijkheid als hoofdtrainer gepakt en goed met de ploeg gepresteerd. René is een deskundige trainer die kritisch kijkt naar ons voetbalbedrijf. Dat kan af en toe best lastig zijn voor ons, maar uiteindelijk is dat alleen maar goed.'

Vertrouwen
Hake zegt logischerwijs blij te zijn met het vertrouwen van de clubleiding. 'Op sportief vlak hebben we ons in de eerste seizoenshelft in een groot deel van de wedstrijden goed laten zien en dat zorgt voor vertrouwen. Ook geeft de manier waarop wij als staf met de spelers werken voldoening.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.