FC Twente begint met open training aan weg naar De Kuip

Reacties

FC Twente is met een open training zaterdag officieel aan het nieuwe voetbalseizoen begonnen. Over ruim zeven weken neemt de ploeg van trainer René Hake het in de eerste speelronde van de Eredivisie in De Kuip op tegen Feyenoord (zondag 13 augustus).

FC Twente begint met open training aan weg naar De Kuip

FC Twente toonde zich voor het begin van de voorbereiding al bedrijvig op de transfermarkt. Onder anderen Danny Holla, Tom Boere en Haris Vuckic zijn nieuw in de selectie van de Tukkers. Met het vertrek van huurlingen Enes Ünal, Yaw Yeboah en Bersant Celina leverde de ploeg ook flink aan kwaliteit in. Bovendien tekende Mateusz Klich eerder deze week bij Leeds United.

Zonder de 27-jarige Pool stapte de selectie van FC Twente zaterdagochtend dus het trainingsveld op. Hake nam het woord op de supporters te bedanken voor de steun bij de officieuze ouverture. De eerste kleine test voor FC Twente wacht op zaterdag 1 juli. Dan zijn de amateurs van GFC Goor de tegenstander. De ontmoeting met het Everton van Ronald Koeman (woensdag 19 juli) is op papier het hoogtepunt van het oefenprogramma.

PEC Zwolle

In Zwolle trapt de plaatselijke trots om 14.00 uur het seizoen af met de eerste training. De ploeg van de nieuwe trainer John van 't Schip traint dan op het veld van VV Wijthmen.

Bekijk hier het transferoverzicht van de Eredivisie-clubs.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.