FC Kopenhagen test scorebord en blijkt niet erg optimistisch te zijn

Reacties

FC Kopenhagen speelt dinsdag in de Champions League thuis tegen Bayern München. Op papier een lastige tegenstander, maar in de Deense hoofdstad lijkt het vertrouwen onder het nulpunt te liggen.

FC Kopenhagen test scorebord en blijkt niet erg optimistisch te zijn
© Copa90
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Kopenhagen begon de Champions League-campagne met een gelijkspel op bezoek bij Galatasaray en ontvangt dinsdag Bayern. Dan is het belangrijk om te weten of het scorebord naar behoren werkt. Uit de test bleek dat de medewerkers van de Deense topclub bepaald niet optimistisch zijn.

Op een uitgelekte foto is te zien dat Bayern in de twaalfde minuut op een riante voorsprong staat. Drie doelpunten van Harry Kane en een treffer van Leroy Sané in de openingsfase? Der Rekordmeister zal er ongetwijfeld voor tekenen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.