FC Groningen wil na Strand Larsen opnieuw een Noorse aanvaller

Reacties

FC Groningen probeert zich te versterken met vleugelaanvaller Sebastian Tounekti. De onderhandelingen met diens club Bodø/Glimt zijn in volle gang.

FC Groningen wil na Strand Larsen opnieuw een Noorse aanvaller
© Pro Shots

Heel happig is de Noorse club niet op de transfer, want het heeft heeft al twee Groningse biedingen afgewezen, bevestigt Tounekti’s zaakwaarnemer Imad El Hammichi desgevraagd. FC Groningen zal zijn bod dus moeten verhogen. Het laatste bod bedroeg naar verluidt een half miljoen euro.

Tounekti (op de foto helemaal rechts) hoopt dat de clubs eruit komen. ‘Hij wil heel graag naar de Eredivisie en specifiek FC Groningen’, zegt El Hammichi. ‘Sebastian heeft gezien welke ontwikkeling Jørgen Strand Larsen daar de afgelopen maanden heeft doorgemaakt en is daar heel enthousiast over. FC Groningen is een goede club voor jonge spelers.’

De achttienjarige Tounekti is jeugdinternational van Noorwegen en maakte afgelopen seizoen zijn debuut voor Bodø/Glimt, waarmee hij een historische landstitel pakte. Voor zijn tijd bij Glimt speelde Tounekti voor Tromsdalen.

FC Groningen maakt al langer jacht op aanvallende versterking. Arjen Robben is voorlopig niet inzetbaar, Patrick Joosten tobt met blessures en Remco Balk is verkocht aan FC Utrecht

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.