FC Groningen-talent speelt zich in de kijker bij Birmingham City

Reacties

Hij heeft pas een handvol optredens in het eerste elftal van FC Groningen achter zijn naam, maar met zijn recente optredens bij Oranje Onder-19 heeft Bjorn Meijer (18) zich internationaal al in de kijker gespeeld.

FC Groningen-talent speelt zich in de kijker bij Birmingham City
© Pro Shots

Birmingham City is tijdens de EK-kwalificatieduels met Cyprus Onder-19 en Moldavië Onder-19 zeer onder de indruk geraakt van Meijer. Technisch directeur Mark-Jan Fledderus laat desgevraagd weten dat Birmingham zich nog niet bij hem heeft gemeld; de komende periode zal uitwijzen of The Blues hun interesse richting de januarimarkt al willen concretiseren.

Meijer is een linkervleugelverdediger en maakte eind vorig seizoen zijn debuut in het eerste elftal van FC Groningen. Inmiddels heeft hij vijf optredens in de hoofdmacht achter zijn naam. Voor een basisplaats concurreert hij met de ervaren Bart van Hintum en jonge Zweed Yahya Kalley.

Afgelopen seizoen tekende Meijer een verlengd contract bij FC Groningen, waardoor hij nog tot medio 2023 vastligt. Daarnaast heeft de club een optie om de verbintenis met een jaar te verlengen.

Spelersprofiel

B. Meijer


Geboortedatum:
18 maart 2003
Leeftijd:
21
Geboorteplaats:
Groningen
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,82 m
Huidige club:
Club Brugge
Huidige club:
Club Brugge II
Nationaal team:
Nederland Onder 21
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.