FC Groningen staat al open voor vertrek Van Veen

Reacties

Kevin van Veen kan na een half jaar alweer vertrekken bij FC Groningen. Kort voor de transferdeadline speelt er echter niets concreets, geeft Dick Lukkien aan.

FC Groningen staat al open voor vertrek Van Veen
© Pro Shots

De 32-jarige Van Veen was afgelopen zomer dé topaankoop van Groningen, nadat hij in het afgelopen seizoen liefst 29 doelpunten had gemaakt voor Motherwell. De samenwerking is echter geen groot succes gebleken. Van Veen scoorde tot dusver vijf keer voor Groningen en raakte zijn basisplaats kwijt. Zijn laatste wedstrijd voor de club speelde hij in november: kort daarna vertrok hij naar Schotland om zijn hoogzwangere vriendin bij te staan.

Vanuit Schotland zou er ook wel wat interesse zijn in Van Veen. Groningen is bereid om te luisteren. 'We hebben als club uitgesproken dat we best mee willen denken over een oplossing, maar er speelt nu nog niks', zegt Lukkien voor de camera van ESPN. 'Dan gaan we gewoon proberen om hem fysiek op orde te krijgen.'

Van Veen is sinds de winterstop terug bij Groningen, maar heeft een achterstand opgelopen. 'Kevin heeft een tijd niet in groepsverband kunnen trainen. Hij is nu bezig om weer fit te worden en dat gaat aardig goed', zegt Lukkien. Het contract van Van Veen bij Groningen loopt tot medio 2026 door.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.