FC Groningen ruikt aan stunt in De Kuip: 'Feyenoord speelt echt dramatisch'

Reacties

Feyenoord kijkt halverwege tegen een 1-0 achterstand aan in de halve finale van het KNVB-bekertoernooi tegen FC Groningen. De noorderlingen speelden in de eerste helft brutaal en werden na een half uur beloond met een doelpunt.

FC Groningen ruikt aan stunt in De Kuip: 'Feyenoord speelt echt dramatisch'
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
2 - 1
FC Groningen
FC Groningen

Feyenoord was op voorhand de grote favoriet om in navolging van NEC de bekerfinale te bereiken, maar Groningen had daar geen boodschap aan en speelde een prima eerste helft in De Kuip. Nadat de ploeg van trainer Dick Lukkien in de openingsfase al twee keer dreigend was geweest, raakte Laros Duarte na een kwartier de paal na balverlies van Mats Wieffer. Na een half uur was het wel raak, toen Duarte met enig fortuin doel trof: 0-1.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Kees Kwakman was in de rust bij ESPN lovend over het spel van Groningen. 'Ze doen het heel goed, ze gaven de eerste 25 minuten goed druk en hielden het goed dicht. En Duarte was de absolute uitblinker. Ik vraag me alleen af hoe lang ze dit volhouden.' Ook Karim El Ahmadi vond dat Groningen het hartstikke goed deed. 'Maar Feyenoord speelt echt dramatisch. Wieffer verliest de ene na de andere bal en Stengs speelt slecht en slap.'

Trainer Arne Slot was ook niet tevreden en wisselde in de rust twee keer. Luka Ivanusec en Bart Nieuwkoop komen in de ploeg voor Igor Paixão en Marcos López. Volg de tweede helft in VI Live.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer FC Groningen
Meer over FC Groningen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.