FC Groningen houdt rekening met vertrek Padt en bekijkt Zweedse keeper

Reacties

Ondanks een doorlopend contract houdt FC Groningen rekening met een vertrek van doelman Sergio Padt. Concrete biedingen heeft de club nog niet ontvangen, maar er is wel geïnformeerd. Mocht het tot een transfer komen, dan willen de Groningers direct doorschakelen.

FC Groningen houdt rekening met vertrek Padt en bekijkt Zweedse keeper

Keeperstrainer Bas Roorda is de laatste weken druk in de weer met potentiële concurrenten voor Kevin Begois. Zo bekeek hij afgelopen week de 23-jarige Anton Cajtoft (foto) van Jönköping.

'Voor Sergio Padt is er op dit moment geen concreet bod binnengekomen', laat technisch manager Peter Jeltema weten. 'Wel proberen we altijd overal op voorbereid te zijn. Gelukkig denkt Bas goed mee. Hij heeft recent een rondje gemaakt langs meerdere doelmannen.'

Ook voor Mimoun Mahi, die zelf schermt met interesse van diverse clubs, is op dit moment geen concreet bod binnengekomen. Zelf hopen de Groningers nog op een buitenkansje. Eerder gooiden ze al een lijntje uit naar Manchester City, waar de negentienjarige Uriel Antuna onder contract staat. De aanvaller zou de voorhoede van meer creativiteit moeten voorzien.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.