FC Groningen hengelt aanvaller Man United binnen: 'Gesproken met Van de Beek'

Reacties

FC Groningen heeft Noam Emeran binnengehengeld. De aanvaller van Manchester United tekent in de Euroborg voor vier seizoenen, tot de zomer van 2027.

FC Groningen hengelt aanvaller Man United binnen: 'Gesproken met Van de Beek'

Aanvankelijk leek het erop dat Groningen Emeran zou huren, maar de club weet hem definitief vast te leggen. 'Ik heb er zin in', zegt Emeran via de clubkanalen. 'FC Groningen heeft een goed plan met me en uit de gesprekken bleek dat de club mij goed kende als speler. Dit is voor mij de beste keuze om me zowel op het veld als daarbuiten te ontwikkelen. Mijn doelen zijn natuurlijk om veel te spelen, goals te maken, assists te geven, kortom een betere versie van mezelf te worden.'

'Ik heb in de voorbereiding geregeld bij het eerste team van Manchester United meegedaan. Ploeggenoot Donny van de Beek vertelde me dat FC Groningen een goede club is, met veel support en familiair. Ik heb een video gezien van de supporters tijdens de vorige thuiswedstijd. Ze willen echt strijden voor hun club en ik wil strijden voor de supporters', vervolgt Emeran.

Groningen degradeerde vorig seizoen uit de Eredivisie en wil meteen weer promoveren. Dan moet er wel een hoop gebeuren, want de club staat na twee wedstrijden pas op drie punten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.