FC Groningen geeft duidelijk signaal af aan Padt

Reacties

FC Groningen wil langer door met Sergio Padt. De onderhandelingen met de dertigjarige doelman over het verlengen van zijn aflopende contract zijn inmiddels onderweg.

FC Groningen geeft duidelijk signaal af aan Padt
© Pro Shots

Padt is bezig aan een sterk seizoen bij Groningen, dat na tien speelronden achtste staat in de Eredivisie. Technisch directeur Mark-Jan Fledderus bevestigt dat Groningen de eerste keus onder de lat graag voor langere tijd wil binden. 'We zijn ontzettend blij met Sergio en proberen om hem langer in Groningen te houden. Hij is een hele belangrijke speler voor ons, dus we doen er alles aan', zegt de bestuurder.

Padt staat sinds 2014 op de loonlijst bij Groningen en speelde tot dusver 233 officiële wedstrijden voor de club. Afgelopen zomer stond hij nog in de belangstelling van FC Emmen, maar tot een transfer kwam het niet. Als het aan Groningen ligt wordt de samenwerking nu nog verder verlengd.

Voor zijn komst bij Groningen speelde Padt voor AA Gent, Go Ahead Eagles en Ajax. Hij zat in 2017 en 2018 geregeld bij de selectie van het Nederlands elftal, maar debuteerde nog niet in Oranje.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.