FC Groningen-fans komen met schitterende hommage aan herstellende Robben

Reacties

De fans van FC Groningen hebben de van een blessure herstellende Arjen Robben zaterdagochtend een hart onder de riem gestoken. De routinier heeft de groepstraining hervat, waardoor een rentree later deze maand reëel is, tot vreugde van de fans.

FC Groningen-fans komen met schitterende hommage aan herstellende Robben
© Pro Shots

Robben keerde deze zomer terug uit zijn voetbalpensioen, waarmee hij de Groningen harten (en eigenlijk die van voetbalfans door heel Nederland) sneller deed kloppen. Hij deed in de eerste competitiewedstrijd  tegen PSV mee, maar viel toen geblesseerd uit. Een paar weken later kwam hij eveneens in actie tegen FC Utrecht, maar daarna verdween hij van het toneel vanwege kuitklachten. Robben zet momenteel zijn laatste stappen richting fitheid.

Hij doet inmiddels weer (deels) mee aan de groepstraining van de Groningers. 'Ik zou liegen als ik zou zeggen dat dat niet speciaal voelt', aldus trainer Danny Buijs. 'Aan de ene kant is hij gewoon een van de spelers, aan de andere kant is hij van exceptionele kwaliteit en is hij een groot voorbeeld voor onze jonge jongens. Veel van hen dromen van een carrière als die hij gehad heeft. Het zou daarom heel mooi zijn als hij over een paar weken weer in een wedstrijd meespeelt.'

De fans hebben laten blijken dat ze in ieder geval niet kunnen wachten op de terugkeer van de aanvaller. 'De wille, vast as stoal', viel er op een groot doek te lezen, daarmee doelend op zijn ijzeren wil om terug te keren op het veld. Daarnaast stonden de woorden 'vastberaden, doorzettingsvermogen, geestkracht, lust, onverzettelijkheid en vitaliteit' op het doek.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.