FC Groningen en Gonzalo García gaan uit elkaar

Gonzalo García is waarschijnlijk bezig aan zijn laatste maanden bij FC Groningen. Een vroegtijdig afscheid is de beste oplossing, zo concludeerden beide partijen.

FC Groningen en Gonzalo García gaan uit elkaar

FC Groningen-trainer Ron Jans liet Gonzalo García buiten de selectie voor het duel met AZ. De Spaanse Uruguayaan hoeft ook na zaterdag niet te rekenen op veel speeltijd. In de plannen van trainer Ron Jans komt hij niet voor.

'We hebben er over gesproken en zijn tot de conclusie gekomen dat we wel met elkaar overweg kunnen, maar niet bij elkaar passen', aldus Jans. 'Dan is het beter om uit elkaar te gaan.'

De Spaanse Uruguayaan heeft niet zijn laatste wedstrijd voor FC Groningen gespeeld. 'Gonzalo zal tot de winterstop gewoon deel uitmaken van de eerste selectie', zei Jans. 'Dat hij deze keer niet bij de achttien zit, hoeft niet te betekenen dat we geen beroep meer op hem zullen doen.'

Gonzalo García is bezig aan zijn tweede seizoen in dienst van FC Groningen. De aanvaller speelde in Nederland eerder voor AGOVV Apeldoorn, SC Heerenveen en Heracles Almelo.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen