FC Emmen wil spelers met afgelopen contract alsnog behouden

Reacties

FC Emmen wil een aantal inmiddels afgelopen contracten in de selectie alsnog verlengen. Daarnaast heeft de club nog een aantal openstaande vacatures, zegt trainer Dick Lukkien.

FC Emmen wil spelers met afgelopen contract alsnog behouden
© Pro Shots

'Achterin zoeken we na het vertrek van Michael Heylen (naar Sparta Rotterdam, red.) nog een centrale verdediger. Ook hebben we op dit moment geen linksback meer onder contract staan', vertelt Lukkien.

Voor die laatste vacature is Lorenzo Burnet, wiens contract in Drenthe is afgelopen, kandidaat. 'Hij heeft het hier de afgelopen maanden goed gedaan. Hij is een van de kandidaten met wie we in gesprek zijn.'

Middenvelders Hilal Ben Moussa en Robbert de Vos zijn ook met FC Emmen in gesprek over het verlengen van hun aflopende contract. Reservedoelman Stefan van der Lei kan zijn verblijf aan De Oude Meerdijk eveneens verlengen.

'Verder zoeken we nog naar een middenvelder en een vleugelspits', geeft Lukkien aan. Die laatste positie zou ingevuld kunnen worden door Kerim Frei. De Turkse international werd de afgelopen maanden gehuurd van Istanbul Basaksehir. FC Emmen is met hen in gesprek over een permanente overgang van Frei.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.