FC Emmen verrast en haalt Tibbling terug naar Eredivisie

Reacties

FC Emmen heeft zich maandag opnieuw versterkt met een oude bekende van trainer Dick Lukkien. Simon Tibbling (25) heeft een contract voor twee seizoenen, met een optie op een derde jaar, getekend in Drenthe.

FC Emmen verrast en haalt Tibbling terug naar Eredivisie
© Pro Shots

Tibbling speelde van januari 2015 tot de zomer van 2017 in Nederland voor FC Groningen. Daar werkte hij succesvol samen met Lukkien, zo wonnen ze samen de KNVB Beker. Daarna vertrok de middenvelder naar Denemarken. Bij Bröndby won hij in 2018 eveneens het bekertoernooi.

Nu keert hij dus weer terug naar de Eredivisie. 'Ik kijk met veel plezier terug op mijn tijd in Nederland. Bij FC Emmen kom ik veel oude bekenden tegen, daar houd ik van. Als je de trainer en een aantal medespelers al kent, is het altijd makkelijker om je snel thuis te voelen bij een nieuwe club. Ik heb echt het gevoel dat ik hier in een warm bad terecht ben gekomen', legt Tibbling uit op de clubsite van Emmen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Emmen
Meer over FC Emmen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.