FC Emmen plukt KKD-goalgetter Hilterman weg bij FC Utrecht

Reacties

Jeredy Hilterman speelt ook komend seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. De goalgetter verruilt (Jong) FC Utrecht voor degradant FC Emmen, dat volop bezig is met de wederopbouw.

FC Emmen plukt KKD-goalgetter Hilterman weg bij FC Utrecht
© Pro Shots

De nu 23-jarige Hilterman speelde in de jeugd van AZ en Willem II, voordat hij in 2017 aansloot bij Jong FC Utrecht. Daar was de aanvaller in zijn eerste drie seizoenen in de Keuken Kampioen Divisie goed voor niet meer dan acht goals in 62 duels, maar vorig seizoen deed hij het uitstekend. De aanvoerder van de Utrechtse beloften maakte er negentien in 36 duels. Daarnaast mocht hij driemaal (kort) invallen bij het eerste elftal.

Ook komend seizoen komt Hilterman uit op het tweede niveau, maar niet meer namens de Domstedelingen. Hij maakt de overstap naar het gedegradeerde FC Emmen, dat op zoek was naar een nieuwe spits, aangezien er met Michael de Leeuw, Paul Gladon en Marko Kolar drie centrumaanvallers vertrokken. Daarmee gaat de wederopbouw van FC Emmen door: trainer Dick Lukkien heeft komend jaar de beschikking over nieuwelingen als Teun Bijleveld, Jeroen Veldmate, Jeff Hardeveld en Peter van Ooijen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.